Veel Releases - in 1 week [Update]

Vanochtend, tijdens het wakker worden en een beetje surfen over het web, bedacht ik het me ineens. Er zijn deze week wel veel software releases.

Ten eerste is morgen download dag van Firefox 3. Pak 'em morgen mee! Ik heb er al eerder over geblogd, en ik vraag je nogmaals om morgen Mozilla aan dat wereldrecord te helpen. Download Firefox 3 morgen!

Dan komt morgen ook Spore's Creature Creator officiƫel uit. EA heeft een aantal fan sites (waaronder ik) een volledige versie verstuurd, dus je kunt nu al een hoop van mijn wezens, inclusief een compleet alfabet, downloaden van Sporepedia. En aanschouw mijn prachtige badge:

Verder is er nog een grote release op donderdag. Alhoewel ik een groot fan ben van Gentoo, heb ik in het verleden ook veel openSUSE (voorheen SuSE) gebruikt. Ik denk er over om dat weer op m'n laptop te zetten, om daar van het continu compileren af te zijn. En wat is nu beter dan de release van openSUSE 11.0 aan te pakken als reden daarvoor?

openSUSE Countdown openSUSE 11.0

Update (17 juni): Ik heb net gezien dat Wine net ook versie 1.0 vandaag heeft uitgebracht. Dat zijn al drie grote releases op 1 dag! Gefeliciteerd!

Daarnaast is Firefox 3 download dag nu bezig! Je hebt tot morgen (18 juni) 17:00 UTC (dat is 19:00 in Nederland) om Mozilla te helpen dat wereldrecord weg te zetten! Download 'em nu!